Breitling Chronomat (Tropical dial)

1.395

Automatische Breitling Chronomat (Ref: B13047) met een unieke verkleurde wijzerplaat welke geliefd is onder verzamelaars. Een brons/bruin verkleurde wijzerplaat als deze wordt onder verzamelaars ook wel een ‘tropical dial’ genoemd. Verkleuringen treden meestal op in horloges door de elementen, zoals zonlicht of als er het radioactieve radium/tritium in de uurmarkeringen van een horloge worden gebruikt. Voor zover wij ontdekt hebben is dit de enige Breitling Chronomat die te koop staat op het internet. Een unieke kans!

 

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Uitverkocht

Categorieën: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Diameter

40mm

Uurwerk

Automaat

Bouwjaar

1990 (Schatting)

Referentienummer

B13047