Breitling Chronomat Yachting B13047

2.050Onze mooiste Breitling tot nu toe. Deze glinsterende Breitling Chronomat Yachting met referentienummer 81.950 B13047. Het horloge stamt uit de jaren 90 en heeft een unieke top chronograph dial welke de laatste 10 minuten voor de start van een race kan meter. Momenteel is dit de enige Breitling Chronomat Yachting die te koop staat met deze complicatie zover wij hebben ontdekt! Extra links en de doos zijn inbegrepen. Een van de schroefjes zit los, deze zit wel bij het horloge.

 

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Uitverkocht

Categorieën: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Uurwerk

Automatisch

Referentienummer

81.950 B13047

Diameter

39mm

Inbegrepen

Doos + duits bonnetje