Omega Speedmaster Schumacher Edition

2.195

Who doesn’t love the Speedmaster! Het betreft hier een gele Omega Speedmaster met referentienr 3510.12.00 . De Schumacher editie. Aangezien de zoon van Michael Schumacher, Mick Schumacher in 2021 zijn debuut gaat maken in de formule 1, zou dit ervoor kunnen zorgen dat dit horloge een goede investering wordt. Het horloge wordt geleverd met de originele gele leren band en buckle. Er wordt ook nog een extra gele leren band bijegeleverd + een stalen SpeedMaster professional replica band. De doos, papieren, tas zijn ook replica’s, maar een leuke toevoeging. Nergens hebben we de originele band in zo’n goede conditie aangetroffen als op de Speedmaster Schumacher editie, waarschijnlijk omdat deze voornamelijk is gedragen met de stalen band.

 

De originele Omega Speedmaster Professional was het horloge waarmee Neil Armstrong en zijn kameraden naar de maan gingen in 1969. Ondanks dat het een horloge is gericht op de autosport koos NASA specifiek voor dit horloge aangezien deze het meest geschikt was bevonden voor de maanmissie. Het model dat wij aanbieden is een Omega Speedmaster Reduced, niet de Speedmaster Professional. Het verschil tussen deze twee is dat de reduced een automaat is en de professional een handopwind uurwerk. (Een automaat zou niet goed werken op de maan door het verschil in zwaartekracht). Echter is de reduced ook een waar collectors item onder verzamelaars

Uitverkocht

Categorie├źn: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Uurwerk

Automaat

Materialen

Staal, plexiglas, leer

Inbegrepen

Origineel horloge, extra bandjes (niet origineel) en doos, tas en papieren (niet origineel)

Bouwjaar

1998 (schatting)

Referentienr

3510.12.00

Jaartal

1998 (Schatting)