Breitling Colt Ocean (Full set)

1.550

Mooie en goed onderhouden Breitling Colt Automatic (A17350) welke wij kunnen aanbieden als full set met de benodigde Breitling documentatie, onderhoudspapieren en de Breitling doos. In 2013 heeft de Breitling nog een revisie gehad van €495. Het horloge heeft een diameter van 38mm, een donkerblauwe wijzerplaat en een originele Breitling stalen band. Met dit horloge haalt u onze meest complete set tot nu toe in huis! Een waardevaste investering waar u nog jaren plezier van kunt hebben.

 

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Uitverkocht

Categorieën: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Uurwerk

Automaat

Materialen

Staal, saffierglas

Diameter

38mm

Referentienummer

A17350

Inbegrepen

Doos & papieren