Breitling SuperOcean Chronograph Day-Date

2.850

Prachtige Breitling SuperOcean Chronograph (Day-Date, ref: A13340, 42mm) welke wordt geleverd als full set met alle boekjes en papieren. Het horloge is geleverd in 2007 en heeft recent (Juni 2021) een grote servicebeurt gehad door Breitling (€941,44). De servicepapieren van deze onderhoudsbeurt zijn bij het horloge aanwezig. Met deze Breitling haalt u een zeer betrouwbaar horloge in huis waarvan u nog vele tientallen jaren plezier kan hebben.

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Uitverkocht

Categorieën: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Diameter

42mm

Inbegrepen

Complete set. Doos & papieren (inclusief servicepapieren)

Uurwerk

Automaat