Breitling Superocean || (2021)

3.199

Prachtige Breitling SuperOcean in ongedragen staat (42mm, ref: A17366). De blauwe bezel in combinatie met de blauwe wijzerplaat maken dit horloge een echte eye-catcher. Het horloge is vorige maand gekocht en heeft daardoor nog ongeveer 1 jaar en 11 maanden garantie van Breitling. De retailprijs is €3950, maar wij kunnen dit vrijwel nieuwe horloge nu aanbieden voor €3199. Deze SuperOcean kan zomaar eens een toekomstige klassieker worden!

 

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Uitverkocht

Categorieën: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Bouwjaar

2021

Inbegrepen

Doos & papieren

Diameter

42mm

Uurwerk

Automaat

Garantie

Nog 1 jaar en 11 maanden

Referentienummer

A17366