Casio G-Shock (Limited Haze editie)

595

Nu aangeboden door EPIC VINTAGE WATCHES… De Casio G-Shock (GMW-B5000EH-1ER) Limited Edition Haze heeft het iconische G-Shock-ontwerp en combineert een verfijnde stijl en hoogwaardige technologie. Deze limited edition G-Shock is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk en biedt een unieke uitstraling die zowel trendsettend als tijdloos is.

Het horloge wordt geleverd in een elegante, matte zwarte afwerking met subtiel geĆ«tste details die doen denken aan de mistige en mysterieuze atmosfeer van de natuurlijke “haze.” De behuizing is vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, waardoor het horloge niet alleen stijlvol is, maar ook bestand tegen dagelijkse slijtage en stoten.

De GMW-B5000EH-1ER is uitgerust met geavanceerde functies, waaronder Bluetooth-connectiviteit, zodat je eenvoudig je horloge kunt synchroniseren met je smartphone voor nauwkeurige tijdinstellingen en meldingen. Daarnaast is het horloge schokbestendig en waterbestendig, wat het perfect maakt voor avontuurlijke activiteiten.

Uitverkocht

Categorieƫn: , ,
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Afmetingen

49,3mm x 43,2mm x 13,0mm

Glas

Gehard mineraalglas

Uurwerk

Quartz