Breitling ColtOcean (Compleet)

1.375

Complete Breitling ColtOcean met referentienummer A17350 uit 2001. Het betreft een automatische Breitling in nieuwstaat met een diameter van 38mm op een houtbruine leren band. De vorige eigenaar heeft het horloge in augustus van dit jaar gekocht voor 1575 euro bij een juwelier. (Factuur inbegrepen). Wij kunnen dit horloge aanbieden voor een nog interessantere prijs van 1375! Momenteel is dit het meest complete horloge die we kunnen aanbieden!

 

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Uitverkocht

Categorie:
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Materialen

Staal & leer

Uurwerk

Automaat

Jaar

2001

Inbegrepen

Doos, papieren & facturen

Diameter

38mm

Referentienr

A17350