Breitling Superocean Steelfish

2.250

Prachtige Breitling in een mint conditie. Het betreft hier het model Superocean steelfish met referentienummer A17390. Oorspronkelijk bedoeld als duikershorloge met een ongelofelijke waterdichtheid tot 2000m. Dit opvallende uurwerk ziet u al van mijlenver glinsteren om iemands pols. Een waar pronkstuk en door de vrijwel ongedragen een uiterst goede investering. Het horloge word geleverd met originele doos en de originele Breitling carrying case.

 

Breitling is opgericht in 1884 en maakt horloges voor het hogere segment. De prijzen voor Breitling horloges lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot enkele tienduizenden. Bij Epic Vintage Watches zijn we vooral een groot fan van de karakteristieke klassieke Breitlings, zoals de Chronomat modellen. De waardevastheid van deze horloges hebben zich ook al decennialang bewezen.

Categorie:
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Merk

Breitling

Uurwerk

Automatisch

Materialen

Staal, Saffierglas

Bouwjaar

2012 (Schatting)

Inbegrepen

Doos & carrying case

Diameter

44mm

Waterdichtheid

2000m