Girard Perregaux Sea Hawk 2

2.850

Prachtige Titanium Girard Perregaux in topstaat. In Combinatie met het alligator leren bandje is dit een unieke toevoeging voor ieders collectie. De Sea Hawks worden goed verhandeld met prijzen die soms boven de €4000 uitkomen. In combinatie met onze andere horloges kunnen we dit horloge voor een zeer scherpe prijs van €2850 aanbieden. Absoluut de goedkoopste in de markt en de enige die wordt verhandeld in Nederland zover wij ontdekt hebben. Pak je kans op deze slimme investering!

 

Girard Perregaux is een van de oudste Zwitserse Horlogemerken opgericht in 1791. In 1880 ontwikkelde het bedrijf zijn eerste polshorloge, enkele decennia voordat polshorloges echt populair werden. Girard Perregaux staat nu bekend om hoogwaardige uurwerken waarvan de prijzen voor vintage modellen soms oplopen tot enkele tonnen. Girard Perregaux is zeker een merk om eens verder in te verdiepen!

 

 

Categorie:
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht

Extra informatie

Materiaal

Titanium, saffierglas, Alligatorleer

Inbegrepen

Doos

Waterdichtheid

tot 300m

Uurwerk

Automatic

Bouwjaar

2005 (Schatting)

Referentienummer

4990