Pontiac Memodate

Toffe Pontiac Memodate. Dit horloge voldoet ondanks zijn goedkope prijs aan een aantal toffe vintage eigenschappen. Het is een oud horloge (ongv 1960), heeft plexiglas, het is een hand-opwinduurwerk en het is Zwitsers. Wat wilt u nog meer voor €85! Een absolute must voor uw collectie, vooral met gelegenheden waarbij u geen waardevol horloge wilt dragen. De sterren op de wijzerplaat duiden de kwaliteit aan van het uurwerk. 3 sterren, zoals bij deze memodate, staat voor een kwalitatief goed uurwerk. 1 ster staat bij Pontiac staat voor een relatief eenvoudig uurwerk.

 

Pontiac is in 1931 opgericht door Ali Kinsbergen. het idee van Pontiac was simpel. Het best mogelijke op horlogegebied bereikbaar maken voor iedereen in een tijd dat mooie, nauwkeurige horloges alleen voor de elite waren weggelegd. De ontwerpen zijn van Belgische afkomst met een Zwitsers uurwerk.

Uitverkocht

Categorie:
Als u het horloge wilt komen bezichtigen / passen gelieve 24 uur van te voren kenbaar maken aan ons via de mail of een van onze contactformulieren. Wij hebben namelijk geen voorraad op onze locatie.

Verkocht